Loading...

Ik ben Gabriela Lodewijks en in 2013 heb ik besloten om het roer helemaal om te gooien. Na een moeilijke zwangerschap waarbij ik veel ben aangekomen, heb ik veel diëten geprobeerd maar ik viel steeds terug in dezelfde vicieuze cirkel. Na een paar fouten kwam het gewicht weer terug en ik werd ontmoedigd. Toen ik helemaal klaar was met dit patroon, ben ik me erin gaan verdiepen en heb ik de voedingsleer ontdekt. Ik had nieuwe leefgewoonten nodig om te kunnen afvallen, en nog belangrijker, om mijn nieuwe gewicht te houden. Ik ben 27 kg afgevallen in drie jaar en gepassioneerd geraakt op het gebied van voeding en door het idee van beter leven – daar heb ik me in gespecialiseerd. Vervolgens heb ik dit project ontwikkeld om het goede nieuws te verspreiden en andere mensen te helpen bij hun doel om een beter leven te bereiken.

Je hoeft geen gekke diëten te volgen, raar voedsel te eten of te verhongeren. Samen kunnen we een plan ontwikkelen dat aan je behoeften en beperkingen voldoet. We gaan samen dit plan realiseerbaar maken.

Lees hier mijn verhaal

REAL WORLD RESULTS

Diëten werken op korte termijn maar normaal gesproken hebben ze een boemerangeffect omdat bij elke fout je weer aankomt en je je ontmoedigd wordt om opnieuw een dieet te volgen waarbij je aan zo veel voedselbeperkingen moet voldoen. Voor sommigen is het ook moeilijk om het te blijven doen omdat dit grote gevolgen voor hun dagelijkse activiteiten heeft waarbij werk- en gezinsspanningen de handhaving van het voedingsschema kunnen verstoren.

Het is heel moeilijk om dit allemaal in je eentje te doen maar wanneer je weet hoe je bepaald voedsel kunt vervangen is het mogelijk samen om met je gezin te eten, uiteten te gaan met je vrienden en naar een feest of verjaardag te gaan – in ieder geval een sociaal leven te hebben. Daarvoor ben ik hier.

De beste manier om af te vallen is een voedingsleer. Op deze manier kun je van alles eten in de juiste portiegrootte en concrete resultaten bereiken.

Je moet het juiste voedsel kiezen en minder bewerkte producten te zoeken. Salades, soepen en gekookte groenten bijvoorbeeld, zullen smakelijker worden wanneer je het gebruik van bewerkt voedsel, wat altijd vol smaakstoffen, suiker, natrium en smaakversterkers zit, vermindert. Met een gevarieerd eetschema kun je de inname van noodzakelijke vitaminen en mineralen garanderen voor het goed functioneren van je lichaam.

ERVARINGEN

Laatst een middag mee gesport en nu doe ik al een paar weken mee met de low carb challenge. Heel tevreden over de manier waarop ze je begeleid. Echt een topper! We gaan nog veel van je horen Gaby! 🙂 x
– Amber van Tilburg

review1-compressor Een geweldig professional, gefocust op resultaten voor haar klanten te behalen, rekening houdend met de behoeftes en individualiteit van elk van hen.
– Gabriela Ferreira

review1-compressor IIk heb erg genoten van dit dieet, ik heb nooit echt honger ervaren. Ik moet zeggen dat ik er van groente houd, wat het makkelijk houd om bij het dieet te blijven. Ik gebruik op het moment anti-depressie medicijnen, door deze medicijnen word je normaal dik. Dankzij Gabriela, ben ik veel gewicht kwijtgeraakt wat mij erg blij maakt.
Dankjewel voor alles Gabriela
– Maria Lucia

review1-compressor Een super coach, iemand die weet wat je valkuilen zijn, je moeilijke momenten.
Omdat ze dat pad zelf ook heeft gelopen.
Ze pept je op, steunt door lieve berichten en oprechte belangstelling hoe je het ervaart.
Je kan ze altijd om hulp vragen als je t even niet ziet zitten….
Bedankt voor je hulp je bent n topper. Xxx
– Mirjam Vermeulen

review1-compressor Bij een 2weekse challenge via WhatsApp goede resultaten behaald dankzij het goede advies van Gabi! Heeft goede alternatieven en helpt mee een goed programma te maken. Motiveert bij moeilijke momenten! Dankjewel
– Nathalie Mauriks

Ik ben Gabriela’s klant, en ik ben erg tevreden met het doel dat ik heb bereikt. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik heb gelukkig heel veel motivatie van Gabriela. Ze is een prachtige inspiratie, heel erg bedankt voor alles! Força na Peruca!!!!
– Carla Henrichs

Met de support van mijn vriendin en coach @gabi_lodewijks, heb ik mijn doel bereikt; om mijn gewicht van 68kg naar 65kg te verlagen of, wat ik zag als onhaalbaar, het verlagen naar 63kg!!
Na 8 weken met Gaby’s coaching sessies heb ik een gewicht van 62.7 kg bereikt!!!! Ik ben erg blij en trots op mezelf. Gabriela heeft dankzij haar geweldig werk mijn lichaam en mindset veranderd. Ik ben erg dankbaar voor haar, vanuit de bodem van mijn hart.
Dankjewel Gabi voor jouw werk, ik wens je heel veel succes. Ik hoop dat je al jouw doelen behaald, en ik zou blijven volgen wat je mij hebt geleerd.
Nogmaals, erg bedankt voor al jouw lessen! ❤
– Mirella Murara

Mijn levensstijl veranderen! De schoonheid is er in verschillende maten, maar gezond zijn hoort bij jezelf!
Dank je wel, Gabriela, dat je me de juiste manier leert om mijn lichaams doelen waar te maken zonder de noodzaak van krankzinnige diëten, eten wat ik leuk vind en wat mijn lichaam nodig heeft.
In slechts zes weken verloor ik 6 kilo en kan ik mijn oude kleren weer dragen! Ik ben helemaal tevreden met deze verandering en dit proces. Bedankt voor alle steun en hulp!
– Angelica Perez

Ik wilde mijn vetpercentage en enkele centimeters verlagen.
Na een maand coaching, en 3 tot 4 keer per week naar de sportschool te gaan, heb ik 5 cm in het algemeen en 3% lichaamsvet geëlimineerd. .
Stel je mijn blijheid voor als ik ga uit ga om een badpak te kopen en de M te groot is, en zelfs de S wijd was. Ik geloofde het niet. Ik was super blij !!!!
Ik heb eindelijk ontdekt dat er geen magisch medicijn is of een magische thee etc. Het geheim is simpel: FOOD REEDUCATION.
Nu zit ik in het nieuwe project van Gabi. Ik wil een beetje meer lichaamsvet verminderen en leren gezond te eten.
Ik raad iedereen aan die de diëtistendieet niet kan vol kan houden dat je een keer per maand ziet, en alles verbied alles zonder resultaten.
Gabi heeft een geweldige energie, ze motiveert je om niet op te geven, met positieve woorden of iets aan het menu te veranderen dat je niet bevalt.
Heel erg bedankt voor alles.
En zoals ze zelf zegt: kracht in de pruik. hihi

-Renata Oliveira

Nadat ik 29 jaar geleden mijn dochter had gekregen, ben ik aangekomen vanwege schildklierproblemen.
Jaar na jaar bleef ik vechten tegen het gewicht, naast het feit dat ik dol ben op het eten van brood en snoep. Ik speelde vroeger tennis, maar dat was 5 jaar geleden.
Sinds een paar maanden begon ik het werk van mijn zus te volgen, zij is een voedingsconsulent. Ze geeft voedingstips, activiteiten en voert uitdagingen uit via gesloten groepen op Facebook of WhatsApp, wat me echt hielp omdat ik 2 kg in 30 dagen verloor.
Gabriela heeft me altijd motiverende berichten gestuurd.
Met betrekking tot het aannemen van nieuwe voedingsgewoonten, sta ik voor een nieuwe fase van mijn leven, met een hoger zelfbeeld.

– Leila Margit

Het initiatief nemen om hulp te zoeken was het beste wat ik ooit heb gedaan. Het beginnnen aan de coaching sessie van 8 weken was een hele levensverandering. Het heeft me laten begrijpen dat het lastig is om de eerste stap nemen. Dankjewel Gabi (je komt niet van mij af hahahah)
-Ana Carolina Oliveira

Bereik je doel!

Vind het programma dat bij jou past om je doel te bereiken!

BEGIN NU